IV-huolto edullisesti Raisioon, Lietoon ja Kaarinaan

IV-huolto edullisesti Raisioon, Lietoon ja Kaarinaan

Asutko Raisiossa, Liedossa tai Kaarinassa?

Hyvä, sillä toimimme pääosin Turun alueella ja nämä paikkakunnat kuuluvat keskeisesti toiminta-alueeseemme, minkä vuoksi pystymme tarjoamaan kotiisi kattavan ilmanvaihdon huollon varmasti sopivaan hintaan.

Huollamme vankalla ammattitaidolla kaikentyyppiset ilmanvaihtojärjestelmät, olipa talossasi ilmanvaihtotapana sitten koneellinen poisto, koneellinen tulo/poisto lämmöntalteenotolla, poistoilmalämpöpumppu tai ilmalämmitys. Myös painovoimaiset hormit ja putkistot puhdistetaan varmasti toimestamme.

Koneellisiin ilmanvaihtojärjestelmiin suosittelemme huolto-/ puhdistusväliksi 5-7 vuotta, painovoimaiseen puhdistus on syytä tehdä noin 10 vuoden välein.

Hinnat alkaen 429 euroa

Täysin koneellisen ilmanvaihtojärjestelmän huoltohinnat näihin kaupunkeihin nyt alkaen 429 euroa, sisältäen kaiken tarvittavan.

Ilmanvaihdon huolto on lisäksi kokonaisuudessaan kotitalousvähennyskelpoista työtä. Kotitalousvähennys vuonna 2019 on 50%, eli käytännössä maksat kotisi ilmanvaihdon kunnossapidosta ja huollosta puolet laskun summasta.

Tähän liittyy kerran vuodessa maksettava 100 euron omavastuu, mikäli kyseessä on ainoa vuoden aikana suoritettu kotitalousvähennykseen oikeuttava työ.

Uusi hallitus tulee todennäköisesti pienentämään kotitalousvähennystä vuoden 2020 puolelta alkaen, joten verovähennyksen maksimoimiseksi huolto kannattaisi suorittaa vuoden 2019 puolella.

Selvitä huollon hinta helposti ja tilaa

Selvität huollon hinnan omaan kotiisi helposti hintalaskurillamme.

Hintalaskuri kertoo työn sisällön ja huollon tilaus onnistuu vaivattomasti.

Huomaathan, että huoltomme sisältää kanaviston puhdistuksen lisäksi aina myös mm. puhaltimien, venttiileiden ja iv-koneen puhdistuksen, sekä ilmamäärien mittauksen ja säädön.

Nämä kannattaa tehdä samalla kertaa puhdistuksen kanssa, sillä vain mittauksin voidaan olla varmoja ilmanvaihtolaitteiston oikeasta toiminnasta.

LASKE ILMANVAIHDON HUOLLON HINTA LASKURILLA

3 yleisintä ongelmaa kodin koneellisessa ilmanvaihdossa. Lue tämä ja tiedostat riskit kotonasi!