IV-huolto edullisesti Raisioon, Lietoon ja Kaarinaan

IV-huolto edullisesti Raisioon, Lietoon ja Kaarinaan

Asutko Raisiossa, Liedossa tai Kaarinassa?

Hyvä, sillä toimimme pääosin Turun alueella ja nämä paikkakunnat kuuluvat keskeisesti toiminta-alueeseemme. Sen vuoksi pystymme tarjoamaan erittäin kattavan ilmanvaihdon huollon parhaaseen hintaan. Lisäksi tämä on muutoinkin erinomainen ajankohta huollolle.

Huollamme vankalla ammattitaidolla kaikentyyppiset ilmanvaihtojärjestelmät, olipa talossasi ilmanvaihtotapana sitten koneellinen poisto, koneellinen tulo/poisto lämmöntalteenotolla, poistoilmalämpöpumppu tai ilmalämmitys. Myös painovoimaiset hormit ja putkistot puhdistetaan varmasti toimestamme.

Koneellisiin ilmanvaihtojärjestelmiin suosittelemme huolto-/ puhdistusväliksi 5-7 vuotta, painovoimaiseen puhdistus on syytä tehdä noin 10 vuoden välein.

Hinnat alkaen 429 euroa

Täysin koneellisen ilmanvaihtojärjestelmän huoltohinnat näihin kaupunkeihin nyt alkaen 429 euroa, sisältäen kaiken tarvittavan.

Ilmanvaihdon huolto on lisäksi kokonaisuudessaan kotitalousvähennyskelpoista työtä. Kotitalousvähennys vuonna 2020 on 40%, eli käytännössä maksat kotisi ilmanvaihdon kunnossapidosta ja huollosta hieman yli puolet laskun summasta.

Tähän liittyy kerran vuodessa maksettava 100 euron omavastuu, mikäli kyseessä on ainoa vuoden aikana suoritettu kotitalousvähennykseen oikeuttava työ.

Selvitä huollon hinta helposti ja tilaa

Selvität huollon hinnan omaan kotiisi helposti hintalaskurillamme.

Hintalaskuri kertoo työn sisällön ja huollon tilaus onnistuu vaivattomasti.

Huomaathan, että huoltomme sisältää kanaviston puhdistuksen lisäksi aina myös mm. puhaltimien, venttiileiden ja iv-koneen puhdistuksen, sekä ilmamäärien mittauksen ja säädön.

Nämä kannattaa tehdä samalla kertaa puhdistuksen kanssa, sillä vain mittauksin voidaan olla varmoja ilmanvaihtolaitteiston oikeasta toiminnasta ja rakennuksen painesuhteista.

LASKE ILMANVAIHDON HUOLLON HINTA LASKURILLA