Ilmanvaihdon saneeraus

Ilmanvaihdon saneeraus

Meiltä saat ilmanvaihtojärjestelmän suunniteltuna ja asennettuna sekä uuteen että vanhaan taloon.

Ilmanvaihtojärjestelmän remontilla parannetaan niin asumisen laatua kuin työpaikkojen työtehokkuuttakin. Lisäksi saavutetaan energiansäästöä kun poistuvasta ilmasta saadaan aiempaa suurempi osa lämmöstä talteen. Mikäli olette tekemässä lämmityslaiteremonttia, lisäeristystä tai ikkunaremonttia, on erityisen tärkeää nykyaikastaa ilmanvaihtojärjestelmä sellaiseksi, että se tukee niitä energiansäästöpyrkimyksiä joita saneerauksella tavoitellaan, eikä säästöä tehdä sisäilman laadun kustannuksella.

Muistathan kysyä tarjousta myös koko järjestelmästä

Kauttamme saat täydelliset talotekniikkajärjestelmät asennettuina niin uuteen kuin vanhempaan taloon. Käytämme tunnettujen ja luotettavaksi todettujen valmistajien laitteita ja osia. Asennukset ja tarpeelliset huollot tehdään huolellisesti, joten voit olla levollisin mielin. Kaikki toimii.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tulemme veloituksetta paikan päälle tutustumaan kohteeseen, ja teemme ehdotuksen ja tarjouksen kohteeseen parhaiten soveltuvasta laitteistosta

Kokemuksia ilmanvaihdon huollosta

"Hyvin tehty työ. Tärkeää oli että saatiin alipaineisuutta samalla pienemmäksi. "

Niko

"Erinomainen palvelu ja työnjälki. Huoneilma erinomainen säädön jälkeen ja uudet suodattimet viel hiosi loppujäljen. Koulutusta myös sai ja hyvä kuvauksen ja ohjauksen järjestelmästä. Kiitän ja kumarran!"

Atte K. - Facebook

"Kiitos hyvästä sekä asiallisesta työstä. Puskaradio on se paras radio, voin varauksetta suositella teitä myös muille ko. työtä harkitseville."

Eero N.