Ilmanvaihtokanavien puhdistus itse

Ilmanvaihtokanavien nuohous/puhdistus on toimenpide, joka on mahdollista suorittaa myös itse tehden, vuokraamalla meiltä edulliseen hintaan täydellisen puhdistuspaketin.

Miksi tekisin kanaviston puhdistuksen itse?

Itse tehden säästät satoja euroja, ja samalla opit lisää kotisi ilmanvaihtojärjestelmästä. Omakotitalon asumis- ja hoitokustannukset ovat koko ajan kasvusuunnassa, ja suurin osa meistä etsii erilaisia keinoja säästää näissä kuluissa. On ollut hieman surullistakin huomata, miten esimerkiksi ilmanvaihtokanavien puhdistuksen tekemistä pitkitetään vuosikausia kustannussyistä, vaikka selkeä tarve työlle olisi ollut olemassa jo pitkään. Tällä tavalla aiheutetaan pahimmassa tapauksessa vahinkoa niin arvokkaalle kodille, kuin sen asukkaillekin. Jokaisella pitäisi kuitenkin olla ehdoton oikeus puhtaaseen sisäilmaan. Itse tekemällä voit myös halutessasi pitää edullisesti ilmanvaihtokanaviston jatkuvasti hyvässä kunnossa, puhdistamalla laitteiston riittävän usein. Normaali puhdistusväli on 5 vuotta, mutta usein on tilanteita, joissa kanavisto likaantuu huomattavasti keskimääräistä nopeammin. Kun olet kertaalleen tehnyt itse puhdistuksen, seuraava kerta menee jo puolet nopeammin.

Mitä kanaviston nuohoukseen tarvitaan?

Jotta kanaviston puhdistus voisi onnistua, tarvitaan EHDOTTOMASTI kunnon välineet. Ilman riittävää alipaineistusta tai puutteellisella harjauksella aiheutetaan helposti vain ongelmia, kun kanaviston epäpuhtaudet eivät poistukaan kanavistosta oikealla tavalla. Unohda siis teollisuusimurit ja työnnettävät rassit. Tavanomainen ilmanvaihtokanaviston puhdistuslaitteisto maksaa tuhansia euroja, joten ei myöskään ole taloudellisesti järkevää hankkia tämän hintaisia laitteita itselleen työtä varten, jota tehdään vain verrattain harvoin. Siksi laitteiden vuokraus on erinomainen vaihtoehto. Kuvassa harjakone ja alipaineistaja Kuvassa harjakone ja alipaineistaja Vuokraamamme ammattitason puhdistuspaketti sisältää:

  • Harjakone 20 metrin varpilla ja harjat
  • Alipaineistaja
  • Letku ja sovitteet
  • Sulkupalat venttiilien aukkoihin

Lisäksi saat mukana yksityiskohtaisen ja selkeän ohjeen työn suorittamiseksi. Olemme itse alan ammattilaisina todenneet parhaat käytännöt työn suoritukseen, joten niiden mukaan on helppo toimia. Vuokrakalusto Pöytyällä, keskellä Varsinais-Suomea. Tarvittaessa saat meiltä kuljetuksen edullisesti esimerkiksi Turun suuntaan. Mikäli haluatte esim. naapurien kesken hoitaa samalla kertaa useamman talon ilmanvaihtokanavien puhdistuksen, kysy ”könttähintaa”.

alk. 125€/ pv

Ota yhteyttä

Tiedustele vapaita ajankohtia ja hinta vuokrauksellesi