Painovoimaisen ilmanvaihdon nykyaikaistaminen

Muuttuneet asumistottumukset, sekä vanhempiin omakotitaloihin vuosien varrella tehdyt monet remontit ovat usein mahdoton yhdistelmä perinteiselle painovoimaiselle ilmanvaihdolle. Korvausilmaa ei saada riittävästi, eikä kosteus ja epäpuhtaudet poistu siten kuin niiden pitäisi. Tämä aiheuttaa helposti monenlaisia ongelmia niin talon asukkaille kuin rakenteillekin. Asukkaat itse ovat voineet lievään ongelmaan tottua, mutta esimerkiksi vieraat voivat huomata puutteita sisäilman laadussa, mistä ei tosin useinkaan tohdita kertoa talon varsinaisille asukkaille.


Painovoimaisen ilmanvaihdon päivittäminen käy nyt helposti ja saat nauttia terveellisestä sisäilmasta

Meillä on ratkaisu

Olemme vuosien kokemuksen pohjalta lanseeranneet ilmanvaihtoratkaisun, jolla saadaan merkittävä parannus vanhempien talojen sisäilmanlaatuun.
Ratkaisuna on nykyaikainen ja älykäs puhelimella ohjattava ilmanvaihtojärjestelmä painovoimaisella ilmanvaihdolla varustettuihin omakotitaloihin.

Oleskelutiloihin asennetaan energiatehokkaat ja hiljaiset kiertoilmalla lämmitettävät tuloilmalaitteet, jotka tuovat ulkoilmasta suodatettua ja puhdasta ilmaa sisätiloihin vedottomasti.

WC-tiloihin ja kylpyhuoneeseen asennetaan älykkäällä ohjauksella varustetut poistopuhaltimet, jotka tehostavat ilmanvaihtoa tarpeen mukaan, varmistaen optimaalisen kosteuden ja epäpuhtauksien kulkeutumisen pois asunnosta. Mobiilisovellus tarjoaa lisäksi runsaasti eri vaihtoehtoja, joilla ilmanvaihto saadaan juuri tarpeitasi vastaavaksi.

Asennus käy nopeasti ja hintakin miellyttää

Ilmanvaihtojärjestelmä on suunniteltu pohjoisiin olosuhteisiin ja on huomattavasti edullisempi ja nopeammin asennettava verrattuna perinteiseen LTO-laitteistoon, joka vaatii laajoja putkituksia ja usein myös huonetiloihin rakennettavia kotelointeja.