Olen tilannut huollon. Mitä valmisteluita tarvitaan?

Hienoa että voimme olla avuksi luomassa terveellistä asuinympäristöä sinulle ja perheellesi.

Huoltoon valmistautuminen on helppoa. Seuraavassa listattuna tärkeimmät asiat, joilla voidaan varmistaa huollon sujuvuus:

  • Ilmanvaihtokoneelle ja iv-venttiileille tulisi olla esteetön pääsy, jotta huoltotyö voidaan suorittaa turvallisesti ja tehokkaasti
  • Takan polttoa olisi hyvä välttää pari päivää ennen huoltoa
  • Ilmanvaihtopiirustukset voisi mahdollisuuksien mukaan ottaa esille, mikäli on. Työ onnistuu toki myös ilman piirustuksia
  • Vaikka olemme työssämme mahdollisimman huolellisia, erityisen herkät esineet olisi varmuuden vuoksi hyvä siirtää hieman etäämmälle työskentelykohdasta
  • Mikäli ilmanvaihtokoneen suodattimien vaihdosta on kulunut aikaa yli kuukausi, uudet suodattimet tulisi hankkia valmiiksi, jotta ilmamäärien mittaukset saadaan luotettavasti suoritetuiksi. Suodattimet eivät sisälly huollon hintaan.

Huoltotyö vie aikaa keskimäärin 3-5 tuntia, mutta vaihtelua voi tulla molempiin suuntiin, riippuen kohteesta.

Huoltotöistä ei aiheudu sisätiloihin suurta melua, joten voit normaaliin tapaan toimia kodissasi. Halutessasi suoritamme huollon vaikkapa töissä ollessasi, jolloin sovimme ovien lukituksesta etukäteen. Sinun kotisi, sinun valintasi :)

Kokemuksia ilmanvaihdon huollosta

"Hyvin tehty työ. Tärkeää oli että saatiin alipaineisuutta samalla pienemmäksi. "

Niko

"Erinomainen palvelu ja työnjälki. Huoneilma erinomainen säädön jälkeen ja uudet suodattimet viel hiosi loppujäljen. Koulutusta myös sai ja hyvä kuvauksen ja ohjauksen järjestelmästä. Kiitän ja kumarran!"

Atte K. - Facebook

"Kiitos hyvästä sekä asiallisesta työstä. Puskaradio on se paras radio, voin varauksetta suositella teitä myös muille ko. työtä harkitseville."

Eero N.