Ilmanvaihtojärjestelmän desinfiointi

Ilmanvaihtokanaviston desinfionti

Suoritamme ilmanvaihtojärjestelmien desinfiointeja sitä vaativiin kohteisiin. Desinfiointia ei tule koskaan tehdä ilman perusteltua syytä, vaan desinfiointiin ryhdyttäessä tulee olla tiedossa mitä halutaan tuhota ja käytettävät aineet valitaan sen mukaan. Kanaviston tulee myös olla ehdottoman puhdas parhaan tuloksen saamiseksi, muuten on vaarana että desifiointikäsittely kohdistuu ainoastaan likakerroksen pintaan ja mikrobikasvustoa ei saadakaan täysin tuhotuksi.

IV-järjestelmän kosteuden torjunta tärkeää

Ulkoa otettava raitisilma sisältää aina erisuuruisia määriä epäpuhtauksia, kuten mikrobeja, homesieniä ja siitepölyä. Toimivakin ilmanvaihtokoneen suodatinjärjestelmä saattaa päästä pieniä määriä näitä epäpuhtauksia kanavistoon, missä ne ovat normaaliolosuhteissa lepotilassa, eivätkä aiheuta minkäänlaisia oireita tai haittaa kiinteistön käyttäjille. Tilanne muuttuu jos kanavistoon jostain syystä pääsee kosteutta. Tämä voi olla seurausta esim. puutteellisen eristyksen aiheuttamasta kondensiosta tai vaikkapa tarpeettomasta kanaviston kastamisesta puhdistuksen yhteydessä.

Homevaurio yksi peruste desinfioinnille

Myös asunnossa ollut homevaurio saattaa olla peruste suorittaa iv-laitteiston desinfiointi. Homevaurio ja sen aiheuttaja on kuitenkin syytä korjata ennen iv-laitteiston desinfiointia, muuten työstä ei ole pysyvää hyötyä.

Ota meihin yhteyttä, mikäli epäilet, että ilmanvaihtojärjestelmänne saattaisi kaivata desinfiointia. Meiltä saat lisätietoa aiheesta ja me myös suoritamme koko operaation huolellisesti alusta loppuun.

Ilmataito OmaKoti™ ilmanvaihdon huolto

Ilmataito OmaKoti™ sisältö

Kaikki mitään tarvitaan puhtaan ja toimivan ilmanvaihdon takaamiseksi Sinun kotiisi.

  • Ilmanvaihtolaitteiston puhdistus
  • Ilmamäärien säätö ja alipaineisuuden selvitys
  • Iv-järjestelmän kuntokartoitus
  • Selvyys kotisi ilmanvaihdon toiminnasta

Kokemuksia ilmanvaihdon huollosta

"Hyvin tehty työ. Tärkeää oli että saatiin alipaineisuutta samalla pienemmäksi. "

Niko

"Erinomainen palvelu ja työnjälki. Huoneilma erinomainen säädön jälkeen ja uudet suodattimet viel hiosi loppujäljen. Koulutusta myös sai ja hyvä kuvauksen ja ohjauksen järjestelmästä. Kiitän ja kumarran!"

Atte K. - Facebook

"Kiitos hyvästä sekä asiallisesta työstä. Puskaradio on se paras radio, voin varauksetta suositella teitä myös muille ko. työtä harkitseville."

Eero N.